Osteopaat Almere

Paul Janssens osteopaat Almere

Osteopaat Almere

Paul Janssens D.O.-M.R.O.

Op zoek naar een osteopaat Almere? Sinds 2012 ben ik werkzaam als osteopaat in Amsterdam. In Almere werk ik sinds 2015 ook als osteopaat in een praktijk aan huis. Hier behandel ik met veel plezier patiënten van alle leeftijden. Binnen de osteopathie heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van baby’s en kinderen. Daarom ben ik in Amsterdam ook werkzaam in de kinderkliniek van het IMC.

Bereikbaarheid

De praktijk bevindt zich in Stedenwijk in stadsdeel Almere-Stad. Zowel per auto, openbaar vervoer (bus) als per fiets is de praktijk goed bereikbaar. Ben je van plan met de auto te komen? Dan kan je je auto gratis parkeren langs de Spakenburgstraat. Als je huisnumer 16 aanhoudt, is het nog geen 50 meter lopen naar de praktijk.

Heb je vragen? Neem dan contact met me op via onderstaande contactgegevens. Als je een afspraak wilt boeken kan je direct aan de slag door op ‘afspraak maken’ te klikken. 

Osteopathie Janssens in Almere

Na het afronden van de 6-jarige post-HBO opleiding Osteopathie, ben ik direct aan de slag gegaan als osteopaat. Eerst in Amsterdam in het Integraal Medisch Centrum (IMC) en vervolgens ook in Almere in een praktijk aan huis.
Het IMC is een groot complementair gezondheidscentrum waar verschillende therapieën samenwerken. Waar nodig worden klachten multi-disciplinair aangepakt voor een optimaal resultaat.
De praktijk in Almere bevindt zich in een rustige, gemoedelijke omgeving. Gelegen aan het Leerdampad zijn de enige geluiden die je oren bereiken die van de vele vogels in de omgeving.

Gratis inloopspreekuur osteopaat Almere

Loop je met klachten waarvan je niet zeker weet of osteopathie de aangewezen therapie is? Dan biedt het gratis inloopspreekuur in Almere wellicht uitkomst. Elke 2e dinsdag van de maand vindt dit spreekuur plaats. Ben je hier in geïnteresseerd? Neem dan contact op per mail of telefoon.