Osteopaat

Paul Janssens osteopaat in Amsterdam en Almere

Hi! Ik ben Paul

Osteopaat D.O.-M.R.O.

Mijn naam is Paul Janssens en ik ben werkzaam als osteopaat sinds 2012. Na het behalen van mijn vwo-diploma, en een wereldreis van een jaar, heb ik in Amsterdam aan het College Sutherland de 6-jarige HBO+ opleiding tot osteopaat gevolgd en succesvol afgerond. Deze opleiding tot osteopaat is een deeltijds opleiding. Dit bood mij de kans om, naast mijn studie, een carrière op te bouwen in het bedrijfsleven. Zo heb ik verschillende management functies met plezier mogen vervullen. Mijn passie blijft echter het werken met mens en welzijn. Daarom ben ik direct na het afronden van de Osteopathie opleiding aan de slag gegaan als osteopaat.

Tijdens de opleiding Osteopathie heb ik een breed scala aan behandeltechnieken geleerd om diverse klachten te behandelen. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met het behandelen van chronische klachten zoals bv. lage rugpijn, nekpijn en hoofdpijn. Via nascholingscursussen ben ik verder gespecialiseerd in het behandelen van sport gerelateerde klachten/blessuresbaby’s en kinderen.

De diepgang in de osteopathische geneeskunde en de connectie met de verschillende type mensen die ik in m’n praktijk ontmoet, vormen voor mij de drijfveer om dag in dag uit met plezier aan de slag te gaan. Daarnaast is het hartverwarmend om volwassenen en kinderen progressie te zien maken, zodat zij (weer) vol van hun leven kunnen genieten.

Heb je vragen of je met jouw klachten bij mij terecht kan? Neem dan contact op door onderstaand contactformulier in te vullen.