Osteopaat Amsterdam West

Paul Janssens osteopaat Amsterdam West

Osteopaat Amsterdam West

Paul Janssens D.O.-M.R.O.

Op zoek naar een Osteopaat Amsterdam West? Ik ben sinds 2012 werkzaam in het Integraal Medisch Centrum (IMC) als osteopaat. Hier behandel ik volwassenen, (top)sporters, baby’s en kinderen. De kracht van werken in het IMC is dat ik nauw samenwerk met therapieën zoals mesologie, om klachten zo effectief -en breed mogelijk aan te pakken. Binnen de osteopathie heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van baby’s en kinderen. Daarom kan je mij elke maand terugvinden in de kinderkliniek van het IMC.
De praktijk bevindt zich ten noorden van het Westerpark en is per auto, openbaar vervoer en per fiets goed te bereiken. Ben je van plan met de auto te komen? Dan kan je je auto naast het pand parkeren voor €3,- per behandeling (ongeacht duur). Op de Generatorstraat kan je parkeren voor €2,50/uur. (9 minuten loopafstand van het IMC).

Heb je vragen? Dan kan je me bereiken via onderstaande contactgegevens. Als je een afspraak wilt boeken kan je direct aan de slag door op ‘afspraak maken’ te klikken. 

Integraal Medisch Centrum

Het IMC is al 30 jaar een begrip in Amsterdam-West wanneer het gaat om complementaire zorg. Eerst op de Hugo de Grootkade en vanaf 2017 op de Contactweg gehuisvest. Ben je daarom op zoek naar een osteopaat in Amsterdam-West? Dan ben je bij Osteopathie Janssens aan het juiste adres.

Groene apotheek

In het IMC is de Huizer apotheek gevestigd welke gespecialiseerd is in natuurlijke geneesmiddelen. Ondersteuning van vitamines en/of mineralen nodig? Hiervoor kan je ook in ons centrum terecht.

Café

Na de osteopathie behandeling lekker lunchen, een kopje koffie drinken of to go meenemen? Op de begane grond bevindt zich café Dr. Friends, waar je dagelijks terecht kan.