Osteopathie ervaringen

Wil je meer weten over de ervaring van anderen met osteopathie? Lees hier osteopathie ervaringen die als Google -en Facebook reviews zijn geschreven. Bij de ervaringen staat een link waar je de oorspronkelijke review terug kan lezen.

“Na een té enthousiaste yogales kon ik een dag later nauwelijks rechtop staan door de pijn in mijn rug. Gelukkig kon ik heel snel bij Paul terecht voor een behandeling. Na 1 behandeling stond ik alweer rechtop, na behandeling 2 kon ik weer met de yogales meedoen. Dank Paul!”

– Lees deze Google review hier.

Ellen Duim

Lage rug klachten

“Ik kwam bij Paul omdat mijn zoontje van net 1 jaar, 5 tot 7 keer per nacht huilde en dat al 8 maanden lang. Zowel onze eigen arts als het consultatiebureau konden geen medische verklaring vinden voor zijn huilen. Ik kreeg zelfs het advies om mijn zoontje slaaptraining te geven, dus gecontroleerd te laten huilen. Dit gaat compleet tegen mijn gevoel in. Ik zag dit niet zitten, omdat het niet bevorderlijk is voor de hechting en zijn emotionele ontwikkeling. Een kind huilt tenslotte niet zomaar! Ik had zelf al van alles geprobeerd. Van massages tot etherische oliën en nog veel meer, niks hielp mijn zoontje en gaf hem de rust die hij nodig heeft.

Toen ik de afspraak bij de praktijk had gemaakt kon ik vrij snel komen. Paul luisterde goed naar mijn verhaal en direct naar de eerste behandeling zag ik al verschil. Mijn zoontje sliep de hele nacht door en dat wel paar nachten achter elkaar. Ik was verbijsterd. Hij heeft zijn nachtrust weer terug en wij ook. Ik raad Paul 100% aan. Dank je wel Paul! Door jouw expertise heb jij mijn zoontje geholpen en heb je ons allemaal onze belangrijke nachtrust teruggegeven.”

Claudia Bhagelou

Zoontje van 1 jr met slaapproblemen

“Very happy about the treatment done by Paul Janssens. I got ride of my cervical pain in one session (1h). I’m new in Amsterdam and happy to have found my Osteopath!”

– Read this Google review here.

Quentin Vermont

Nekklachten

“Tijdens een uitje had ik een verkeerde stap gezet waardoor (in combinatie met de koude wind) het enorm in mijn rug geschoten was. Tot zo erg dat ik uren lang plat lag en nauwelijks kon bewegen. Gelukkig kon ik dezelfde dag nog bij Paul terecht en tijdens/na de behandeling was de pijn al flink verminderd. De volgende dag had ik nergens last meer van, erg bedankt Paul!”

– Lees deze Google review hier.

Jeroen Bach

Lage rugklachten

“Door een verkeerde beweging had ik al wekenlang last van mijn schouder en nek. Paul heeft mij er in één behandeling helemaal van af geholpen. Dankjewel Paul!”

– Lees deze Google review hier.

Sander Krol

Nek -en schouderklachten

“Na jarenlang arbeid gerelateerde stress ondergaan en opgebouwd te hebben heeft mijn lichaam aan de noodrem getrokken en mij tot een burnout situatie gedwongen : ” als je dan niet luistert en maar blijft ontkennen dan stop ik er gewoon mee “.

Paul Janssens heeft mij ( lees mijn lijf ) in een serie behandelingen grotendeels van de vastzittende spanningen weten te bevrijden. Nu een jaar verder zijn therapeut en cliënt tevreden met de resultaten en ben ik grotendeels bevrijd van alle spanningen. Er is afgesproken om te komende tijd controle- en of onderhoudsbeurten in te lassen om te voorkomen dat er zich weer spanningen in het lijf vast kunnen zetten, de stress op de werkvloer is namelijk niet van de baan. ( VO school in A’dam ) Osteopathie een aanrader !!!”

– Lees deze Google review hier.

Enno Roosink

Burnout

“Op advies van mijn huisarts ben ik doorverwezen naar Osteopaat Paul Janssens nav een hersenschudding na een ongeluk. Ik was totaal niet bekend met deze genezingswijze. Inmiddels ben ik klaar met het behandeltraject en zeer tevreden over het resultaat. Mijn klachten zijn (bijna) weg, de behandeling heeft mijn herstel ten goede gedaan. Het is voor mij nu nog een kwestie van meer tijd en rust.
Paul Janssens is laagdrempelig in het contact, je kan hem telefonisch en per mail goed bereiken voor allerlei vragen en voor een afspraak. Het intakegesprek was ook erg prettig; informerend en het uitvragen van de klachten. De behandeling werd na elke afspraak bijgesteld, zodat het behandeltraject op maat blijft. Mijn totale ervaring was erg prettig.”

– Lees de osteopathie ervaringen op Google hier.

Lea Keijzer

Hoofdklachten

“Ik kwam bij Paul in de praktijk vanwege een knieoperatie en chronisch pijn klachten. Doordat de artsen mijn kniestand operatief veranderd hebben, zijn er klachten in mijn heup en rug ontstaan. Door de behandeling heb ik hier nu geen last meer van. Door wat Paul doet heb ik mijn klachten onder controle en zijn ze stabiel. Ik kan steeds langer zonder de behandelingen en inmiddels kom ik alleen nog voor onderhoud.
Ik ben zeer tevreden!”

– Lees de osteopathie ervaringen op Google hier.

Mirjam

Knieklachten

“Heb al jaren last van mijn buik vanwege Prikkelbare darmsyndroom.
In 2013 geopereerd aan een acute darmafsluiting door littekenweefsel.
Daarna zijn buikklachten verergerd en bleek ik een chronische darmontsteking te hebben. Destijds behandeld met corticosteroïden. Heel veel gezocht en gelezen op internet en me aangemeld bij het IMC.
Ben 4 x behandeld door osteopaat Paul Janssens om de verklevingen in mijn buik wat losser te maken.
Ik ben nu al enige weken zonder medicijnen en heb ook meer energie. Nu aanvullend naar de mesoloog om spijsvertering zo goed mogelijk te laten verlopen.”

– Lees de osteopathie ervaringen op Google hier.

Loes Kuiper

Prikkelbaar darm syndroom

Osteopathie ervaringen, google reviews, facebook reviews

“Mijn dochter heeft een hele lange periode pijn aan haar knie gehad. Eerst naar fysio geweest waardoor de klachten wel minder werden, maar toch ook weer steeds terug kwamen. Mee gymen op school, wandelen, fietsen, het maakte niet uit wat ze deed, maar ze begon steeds meer en vaker aan te geven dat haar knie zo’n pijn deed en ze gewoon niet meer verder kon. Ik heb naar mogelijke andere behandelingen gezocht op internet en kwam daarbij uit op behandelingen door een osteopaat. Zodoende ben ik op zoek gegaan naar een osteopaat in de stad en kwam daarbij uit bij Paul van “Osteopathie Janssens”.

Zelf heb ik geen ervaringen osteopathie, maar door de ervaring met Paul zal dat nu wel de eerste behandelaar zijn waarbij ik zal aankloppen als ik lichamelijke klachten krijg. De behandelingen door Paul bij mijn dochter hebben zo goed geholpen, ze heeft nu na de laatste behandeling zo’n drie weken geleden geen pijn meer gehad! Ook de adviezen die wij van Paul hebben gekregen bleken de juiste te zijn. Advies was om een zooltje te laten maken om herhaling van klachten te voorkomen. Eenmaal bij de podoloog bleek dat ze last had van een scheefstand in haar voet. Ook met afspraken heeft Paul zich welwillend en servicegericht getoond. We kwamen door drukte te laat op de afspraak, maar zijn toch hartelijk ontvangen en heeft hij ondanks alles toch de tijd genomen om in alle rust mijn dochter te behandelen. Wij zijn 100% tevreden en raden Paul zeker aan!”

– Lees deze Google review hier.

Wietske Stienstra

Dochter met knieklachten

“Behandelingen voor ons zoontje van 3maanden hebben hem heel goed gedaan! We zijn erg tevreden!
Indien nodig komen we zeker terug.”

– Lees deze Google review hier.

Glennlaris Robijn

Baby met een voorkeurshouding

“Ik kwam bij Paul met al langer bestaande maar plotseling sterk verergerde rugklachten. Na 3 behandelingen ben ik zo goed als pijnvrij. Fijne bijkomstigheid is dat zowel Paul als de behandelomgeving veel rust uitstralen.”

– Lees deze Google review hier.

Anne Pernot

Rugklachten

“Al 9 jaar lang heb ik last van klachten aan mijn knie. De huisarts heeft mij doorverwezen naar de Orthopedie, die mij vertelde dat mijn kraakbeen versleten was.

De laatste twee jaar werden mijn klachten erger, ik kreeg over mijn hele lichaam last van mijn gewrichten. Ik werd weer door de husarts naar de Orthopedie doorverwezen die mij vertelde dat ik geen versleten kraakbeen had, maar een lichte slijtage. Ik werd doorgestuurd naar de fysiotherapie. Via een dokter uit Spanje heb ik voor het eerst over Osteopathie gehoord. Hij vertelde dat ik voor mijn klachten beter naar een Osteopaat kon gaan i.p.v. een Fysiotherapeut.

Na zoeken op internet kwam ik uit bij Paul. Sinds een paar maanden ben ik in behandeling bij Paul en merkte ik al na de eerste behandeling verschil! Ik voel me herboren en kan weer alles pijnloos doen. Ik had eerst moeite met traplopen, springen, buigen en het dragen van hakken deed ik al een tijd niet, maar nu kan ik dit weer wel. Doordat Paul het hele lichaam onderzoekt en niet alleen kijkt naar waar de pijn is bleek dat de oorzaak van de pijn in mijn knie kwam doordat mijn darmen niet goed functioneren.

Paul luistert oprecht naar mijn verhaal, neemt de tijd voor je, legt goed en rustig uit wat hij gaat doen en ik voel me serieus genomen met mijn verhaal en de klachten die ik al jaren had. Dus ik zou iedereen met klachten aanraden om naar Paul te gaan.”

– Lees deze Google review hier.

Elcy Gutierrez

Knieklachten

“Gedurende langere tijd regelmatig last gehad van lage rugpijn. Ik ben in der tijd goed geholpen door zowel fysiotherapie als manuele therapie, maar de rugpijn kwam dan toch steeds weer terug. Het bleek geen blijvende remedie Sinds ik met deze klachten ben behandeld door Paul Janssens zijn er nauwelijks nog klachten. Wat opvalt is dat het zelf herstellende vermogen van het lichaam is toegenomen; als ik door een verkeerde beweging toch weer rugpijn heb gaan de klachten binnen korte tijd vanzelf weer weg, zonder aanvullende behandeling”

– Lees de osteopathie ervaringen op Google hier.

Johannes Bach

Lage rugpijn

Na jarenlang last te hebben gehad van migraine, bleek osteopathie echt uitkomst te bieden. Mijn klachten zijn aanzienlijk verminderd. Paul is een professional die vriendelijk en duidelijk uitleg geeft over de behandelwijze. Absoluut een aanrader!”

– Lees deze Google review hier.

Miss J

Migraine

Zeker een aanrader! Een van de weinige osteopaten in Almere. Na een paar consulten waren mijn rug- -en zijklachten(buik) weg. Vriendelijke man die je op je gemak laat voelen. Indien ik wederom klachten krijg, zal ik zeker weer teruggaan naar Paul Janssens.”

– Lees deze Google review hier.

Gladys Watchmen

Buikklachten

“Op 31 maart kwam ik voor de 1 ste keer met schouder/-blad klachten. Omdat de klachten al geruime tijd aanwezig waren is er gekeken naar en behandeld op verschillende wijze, zo konden er dingen worden uitgesloten. Ik ben nu 5 keer behandeld en sinds de 4e keer met goed resultaat dus de behandelwijze slaat goed aan.
Ik ben in ieder geval heel blij met het behaalde resultaat. Verder wil ik nog zeggen dat het contact zeer aangenaam is. Ik voel me op mijn gemak en dat vind ik heel belangrijk.”

– Lees deze Facebook review hier.

Pauline Sterk

Schouderklachten

Ja het was weer een wonder, bij Paul gekomen met helse pijn: bleek een rugwervel te zijn. Heeft hij weer op zijn plaats gezet en na 3 behandelingen geen pijn meer en kan weer goed lopen, gevoel in mijn benen is weer terug. Waarom heb ik deze man niet 4 jaar geleden ontmoet? Had me heel veel ellende gescheeld. Hulde aan deze techniek en aan Paul natuurlijk.”

– Lees de osteopathie ervaringen op Facebook hier.

Frank Haring

Rugklachten