Osteopaat Amsterdam (vanuit Noord)

Paul Janssens osteopaat Amsterdam Noord

Osteopaat Amsterdam

Paul Janssens D.O.-M.R.O.

Op zoek naar een osteopaat dichtbij Amsterdam Noord? Ik ben sinds 2012 werkzaam in het Integraal Medisch Centrum (IMC) als osteopaat. Hier behandel ik met veel plezier patiënten van alle leeftijden. De kracht van werken in het IMC is de nauwe samenwerking met verschillende therapieën zoals mesologie, om klachten zo effectief -en breed mogelijk aan te pakken. Binnen de osteopathie heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van baby’s en kinderen. Daarom kan je mij elke maand terugvinden in de kinderkliniek van het IMC.

Bereikbaarheid

De praktijk bevindt zich net onder de rivier het IJ en is daarom goed bereikbaar vanuit Amsterdam Noord per auto, OV en fiets. Ben je van plan met de auto te komen? Dan kan je je auto naast het pand parkeren voor €3,- per behandeling (ongeacht duur). Op de Generatorstraat kan je parkeren voor €2,50/uur. (9 minuten lopen naar het IMC).
Heb je vragen? Dan kan je me bereiken via onderstaande contactgegevens. Als je een afspraak wilt boeken kan je direct aan de slag door op ‘afspraak maken’ te klikken. 

Integraal Medisch Centrum

Het IMC is al 30 jaar een begrip in Amsterdam wanneer het gaat om complementaire zorg. Oorspronkelijk begonnen op de Hugo de Grootkade en vanaf 2017 op de Contactweg gehuisvest, net onder het IJ. Ben je daarom op zoek naar een osteopaat dichtbij Amsterdam Noord? Dan ben je bij Osteopathie Janssens aan het juiste adres.

Groene apotheek

In het IMC is de Huizer apotheek gevestigd welke gespecialiseerd is in natuurlijke geneesmiddelen. Daarom kan je hier terecht voor alle benodigde vitamines en/of mineralen. Hiervoor kan je voor -of na de behandeling osteopathie even langs de apotheek op de begane grond lopen.

Café

Na de osteopathie behandeling honger gekregen? Je kan bij het café Dr. Friends op de begane grond lunchen, een kopje koffie drinken óf eten/drinken to go meenemen.